Overgordijnen
Overgordijnen worden ook dichte gordijnen genoemd.Deze gordijnen zijn dikker geweven zodat er geen inkijk uw kamer in is. Overgordijnen gordijnen zijn geweven gordijnstoffen. Door gebruik te maken van overgordijnen heeft u vanuit de kamer geen doorkijk meer naar buiten. Er komt wel redelijk wat licht uw kamer in, maar uiteraard wordt het wel iets donkerder. Het voordeel van dichte gordijnen is dat er ook geen inkijk van buitenaf naar binnen is. Daarnaast zijn dichte gordijnen beter voor de isolatie, u zult geen tocht voelen wanneer de gordijnen gesloten zijn. Daarnaast is het mogelijk om de dichte stoffen een extra voering te geven of te voorzien van een verduisterende voering.
De standaard gordijnstof is 140 cm breed en moet in banen aan elkaar genaaid worden. Dat is vanzelf altijd iets zichtbaar. Met een kamerhoge stof van 280 cm tot 300 cm hoog is dat dus niet het geval.
Doordat de  kamerhoge stoffen naadloos genaaid kunnen worden, krijgen uw gordijnen een mooie rustige en naadloze look.Titel

Openingstijden

Gratis Parkeren voor de deur

Maandag 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag 11.00- 18.00 uur
Zondag en Avonduren op afspraak
Showroom aan huis

Contact

Elegant Home Collection
Tussen Meer 339
1069 DR Amsterdam
Tel: 020-334 83 30
info@eleganthome.nl

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop